21/9/08

Ausas porta les Vegueries a Madrid


El dimecres passat, el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausas (ERC) va presentar a la ministra d'Administracions Públiques, Elena Salgado, la nova organització territorial de Catalunya. Segons ens explica el conseller la reunió va ser constructiva, i va servir per exposar per primera vegada al Govern de l'Estat el projecte de desplegament de les Vegueries, pertant una reunió molt important.
Vull reconèixer la feina rigorosa i constant del Jordi Ausas, un home dels Pirineus, i per tant amb una sensibilitat territorial compartida amb la gent de les Terres de l'Ebre, per avançar fermament cap a les Vegueries. El camí és molt complex, no hofàcil, li caldrà superar el consens sobre quantes, li caldrà superar les reticències que han fet públiques a la premsa càrrecs socialistes de les diputacions de Lleida, Girona i Barcelona. Veieu les recents declaracions del president de la diputació de Barcelona.
Tot i això, confio en la persistència del conseller i dels representants d'Esquerra al Govern per a que el projecte prospere. Des de la delegació del Govern a les Terres de l'Ebre seguim de prop el procés, insistint en que faci camí per poder arribar al destí per al 2011.