16/9/08

Balneari de Cardó i Termes Orion

Avui, Gustau Moreno publica al Punt una notícia que potser molt important per al nostre territori: la possible col·laboració entre l'empresa catalana familiar Termes Orion i el Grup Pascual. Pascual des de fa anys té en projecte rehabilitar el monumental balneari de Cardó en un modern complex hoteler adreçat al turisme termal.

Recentment, de la ma de les encertades gestions de l'alcalde de Benifallet, el conseller Huguet i jo mateix hem conegut de prop el projecte i a les dos empreses, Pascual i Orion, i espero que la col·laboració arribe a bon port. Té tot el suport del Govern de Catalunya. La veritat és que es tracta d'un projecte que val molt la pena, per la recuperació que realitza d'un patrimoni arquitectònic de primer ordre, en un entorn paisatgístic privilegiat al mig la Serra de Cardó, i que pot esdevenir un motor envers un turisme familiar, de qualitat, singular, desestacionalitzat i amb valor afegit al nostre territori.

Espero que l'alcalde se'n surtigue en propiciar el matrimoni entre les dos empreses, per Benifallet, per Rasquera i pel conjunt del territori.