29/10/08

ELS COTXES OFICIALS DE L'ABC


Fa dies que segueixo la polèmica creada per l’ABC i el PP sobre el cotxe oficial del President del Parlament de Catalunya. Desproporcionada i carregada d’intencionalitat política. Lamentable, però dins de la lògica anticatalana i antiindependentista de l’ABC i companyia. No s’hi posen en si el valencià del PP, Camps, té dos A8 com publica avui el Periodico.

Segurament la gent del PP anirà fent bullir l’olla de les portades de l’ABC amb els viatges oficials del President del Parlament, de Catalunya. El voldrien a casa tancat. No, Ernest, la teua funció, mal pese al PP, és anar a viatjar món, a donar a conèixer la nostra nació arreu, i fer-ho en la dignitat que li correspon al segon càrrec institucional més important del nostre país, i amb la dignitat i solemnitat que un polític de la teua talla sap donar-li al nostre Parlament.

La lògica de l’espanyolisme és absolutament coherent, lògica, normal. Som el seu enemic. Ara bé, la reacció del nostre starsystem impresentable. Des del Saura, tan a l’alçada del seu càrrec com sempre, com els nostres opinadors oficials que des de la premsa editada a Catalunya fan d’aiguaders de l’ABC. I, per acabar d’adobar-ho, els dirigents d’Esquerra desapareguts en el seu combat, fent aportacions extemporànies com que ara farem un codi ètic.

Escolteu, que en un sopar populista dels que fan alguns sovint hi ha qui es gasta 10 vegades més. I tots cotets. Proporcionalitat i equanimitat, també els opinadors.